Савченко і Кремль готують контратаку в Україні: з'явився прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко і Кремль готують контратаку в Україні: з'явився прогноз

Савченко і Кремль готують контратаку в Україні: з'явився прогноз
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко і Кремль готуються перейти в інформаційну контратаку проти України.
Таку думку висловив політичний експерт Євген Магда в своїй статті для ONLINE.UA.
"Ситуація може покарати парламентаріїв досить швидко. В окремому випадку - Надія Савченко, за виключення якої з комітету з питань національної безпеки і оборони проголосували його члени, але не Верховна Рада, постарається перейти в інформаційну контратаку. Думаю, Савченко, яку послідовно направляють кремлівські ляльководи, зуміє переконати багатьох в неефективності Верховної Ради", - вважає він.

Читайте також: Савченко запідозрили в тому, що вона не сиділа у в'язниці: названі аргументи
За його словами, Україні варто переживати через майбутній засідання ПАРЄ.
"Але це півбіди. У ПАРЄ наступного тижня пройде заслуховування звіту моніторингового комітету про ситуацію в Україні, і парламентська недбалість може стати потужним аргументом проти нашої країни. Не варто спочивати на лаврах, якщо російська делегація вирішила не повертатися в Раду Європи в 2017-му - проти України працюватимуть кремлівські фінанси і контакти, помножені на бажання багатьох європейців повернутися до "business as usual" у відносинах з Росією", - відзначає експерт.
Більше читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: "Нехай Трамп вирішує": українські депутати кинули працювати, а Савченко піде в атаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?