Савченко і в Європі не втрималася і "стусонула" Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко і в Європі не втрималася і "стусонула" Україну

Савченко і в Європі не втрималася і "стусонула" Україну
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко, перебуваючи в Чехії, дала інтерв'ю західним журналістам, при цьому вона не втрималася від критичних зауважень на адресу України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Савченко.
«На запрошення європарламентарія від Чехії Павела Свободи перебуваю з робочим візитом в Празі», - написала Савченко.
«На жаль або на щастя, центральне чеське телебачення добре знає, що в Україні є не тільки зовнішній ворог, але і внутрішній - відсутність-імітація реформ через три роки після Майдану, проїдання кредитів МВФ, корупція і імітація боротьби з нею», - продовжила народний депутат.

Читайте також: М и продовжуватимемо: у Путіна прокоментували списки Савченко
«До теми цікавий факт: зараз парламент Чехії збирається приймати закон, згідно з яким особа, яка володіє 25% компанії, що вимагає-користується дотаціями з держбюджету, не має права бути міністром», - продовжила Савченко.
«Також зустрічалася з неурядовими чеськими організаціями та громадськими активістами. Серед останніх були і такі, які підтримували мене голодуванням під час мого голодного протесту, і українці з діаспори, і чехи. Наймолодшій з них - Христинці з міста Бзенец - 10 років. Спасибі, люди», - також додала народний депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, через публікацію нардепом Надією Савченко списків зниклих і полонених українських військовослужбовців проти неї може бути відкрито кримінальне провадження, заявив представник секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?