Савченко на Донбасі: СБУ вже зайнялася її попутником
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко на Донбасі: СБУ вже зайнялася її попутником

Савченко на Донбасі: СБУ вже зайнялася її попутником

Служба безпеки України допитує керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус"Володимира Рубана, який супроводжував народного депутата Надію Савченко під час її поїздки на окупований Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Ірини Сампан.
"Керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримала СБУ на КПВВ Мар'їнка. Він їхав в ОРДО за Надією Савченко. З ним працюють спецслужбісти вже кілька годин", - написала вона.

Читайте також: В ивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР
У той же час спікер СБУ Олена Гітлянська підтвердила, що Рубана опитують співробітники спецслужби.
"На Донеччині СБУ проводить опитування!!! Володимира Рубана в зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в районі проведення АТО. Також вивчається питання про можливе скасування дозволу про перетин лінії зіткнення громадянину України Рубану В.В. Закон один для всіх!" - зазначила вона в Facebook.




Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України планує найближчим часом провести допит народного депутата Надії Савченко щодо її поїздки на окуповані території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?