Савченко на вирок привезла колона з п'яти авто: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко на вирок привезла колона з п'яти авто: опубліковано відео

Савченко на вирок привезла колона з п'яти авто: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Українську льотчицю і народного депутата  Надію Савченко  доставили до зали суду, де протягом двох днів буде оголошено вирок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Вранці колона з 5 авто вирушила з новочеркасського СІЗО в напрямку ростовського Донецька, де буде зачитаний вирок. Операція з доставки Савченко на суд більше схожа не на перевезення арештанта, а на кортеж офіційної делегації. Поліцейські машини попереду і позаду колони. Єдина відмінність - замість лімузина автозак.

Автомобіль, в якому знаходиться Савченко, заїхав на територію суду. Співробітники поліції посилили заходи безпеки біля будівлі Донецького міського суду.

Периметр суду обгороджений, підхід до нього охороняють поліцейські, бійці ОМОНу зі зброєю і козаки. Рух транспорту на вулиці Леніна, де розташований суд, обмежений.

Біля суду вже почали збиратися представники ЗМІ.

Вирок читатимуть протягом двох днів. За словами одного з адвокатів, Надія, яка голодує вже 18-й день, зараз в задовільному стані і планує бути в залі суду. У неї знижений тиск і температура, але вона береже сили, тому що відповідно до російського закону, вирок слід слухати стоячи.

Відео: Hanna Minenko

Нагадаємо, уповноваженого президента України з питань мирного врегулювання ситуації в Донбасі Ірину Геращенко, яка  прямувала на суд у справі української льотчиці Надії Савченко, не впустили в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?