Савченко накричала на журналістку і розбурхала соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко накричала на журналістку і розбурхала соцмережі

Савченко накричала на журналістку і розбурхала соцмережі

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко

 накричала на журналістку Яніну Соколовську, котра розкритикувала поїздку народної обраниці до Москви.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки.


«Страшна річ: на мене після ефіру орала, бризкаючи слиною, сама Надія Савченко. Добре, хоч не вкусила). Дістала її фраза про те, що, з точки зору українців, вона мала моральне право прогулятися вздовж кремлівської стіни тільки на одному транспортному засобі – танку, а в будь-якому іншому випадку вона для громадян України – розвідник за гранню провалу», — розповіла вона.


При цьому Соколовська додала, що «Савченко стверджувала, що їй соромно за український народ і він її не влаштовує, так як сидячи у російській в'язниці, вона дивилася всі ток-шоу і зробила свої висновки».


Це повідомлення журналістки викликало величезний резонанс у соціальних мережах.


Irina Tumakova:"Батюшки, їй там російські ток-шоу показували?! А кажуть, що тортури не застосовували...".
Виктор Побединский:"Бранці, вони різні бувають. Один вперше у німецькому концтаборі справжню каву скуштував, інша усі шоу подивилася".
Мария Кузьминская:"По-моєму Савченко там обробили і психіка в неї поїхала. От і все (".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бранець Кремля, українець Станіслав Клих заявив, що приїзд народного депутата Надії Савченко на засідання Верховного Суду РФ у його справі було саморекламою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?