Савченко оскандалилася заявою про російські війська: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко оскандалилася заявою про російські війська: з'явилося відео

Савченко оскандалилася заявою про російські війська: з'явилося відео

Народний депутат  Надія Савченко  викликала обурення в мережі заявивши, що Росія стягує на Донбас війська і техніку тому, що боїться нападу з боку України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Faceook блогера Мирослава Олешко.
"Те, що відбувається зараз і з одного і з іншого боку, це все-таки не було заплановано. І російська техніка підтягується скоріше не для того, щоб нападати, а тому що вони бояться, що нападемо ми. Це, знаєте, таке стримування, ескалація, коли вони збирають війська, але рано чи пізно якась одна куля дасть поштовх", - сказала Савченко в ефірі телеканалу 112 Україна.
Читайте також: Савченко розвеселила соцмережі новими заявами про Донбас


У мережі обурені черговою скандальною заявою Савченко про війну на Донбасі.
"Хтось закрийте рот цій завербованій Медведчуком агентурі Наді Савченко! WTF?! Ти обкурилася, надивилася російських каналів або отримала методичку від кураторів? І звідки ти знаєш, що це все не було заплановано?! Вітя на вушко нашептав?", - прокоментував слова нардепа блогер Мирослав Олешко.








Як повідомляв ONLINE.UA,  Надія Савченко зізналася, що її намагалися завербувати під час перебування в російській в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?