Савченко перетворилася на Діда Мороза, а Порошенко в ситуації з нею молодець - відомий художник
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко перетворилася на Діда Мороза, а Порошенко в ситуації з нею молодець - відомий художник

Савченко перетворилася на Діда Мороза, а Порошенко в ситуації з нею молодець - відомий художник
Джерело:  online.ua

Відомий художник Сергій Поярков похвалив президента України Петра Порошенка за те, що він не прислухається до порад нардепа Надії Савченко.
Про це Поярков розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, у людини без відповідної освіти немає підстав давати поради президенту чи главі МЗС.
"Я не даватиму поради, що робити Порошенку. Я, на відміну від Наді Савченко, розумію, що я не закінчував дипломатичну академію і некомпетентний давати поради президенту або, скажімо, Климкіну. Але ось що мені подобається, що не подобається - я сказати можу", - зазначив художник.
У той же час він підкреслив, що Савченко дала Порошенкові купу порад, але президент її не послухався.
"До речі, Савченко якось сказала, що вона дала Порошенкові тисячу порад. А я скажу: молодець, президент! Вона порадила тисячу дурниць - і президент не зробив жодної", - сказав Поярков.
"Ось тут - молодець! Дура порадила тисячу х*рней, він сказав - жодної не зроблю (аплодує). Пацанюра - молодець!.. Ну, чому очевидна ідіотка продовжує якимось ушльопкам подобатися ?! Чому для людей неочевидні очевидні речі? Дитячий садок якийсь! Радянська інфантильність. Відсутність мозку, відсутність критичного мислення в цілому. Ось мені все повинні зверху спустити", - додав митець.
Читайте також: Савченко і в Європі не втрималася і "стусонула" Україну
При цьому він порівняв Савченко з Дідом Морозом.
"І ось вони в неї вірять, як... Ну, як в Діда Мороза, чи що, не знаю... У Діда Мороза вже не вірять, а тут - бац! - Савченко! Давайте в Савченко вірити! Тобто у них Дід Мороз замістився Надею Савченко. На місце Діда Мороза прийшла Надя. Такий йо**нутий Санта Клаус просто!", - сказав Поярков.


Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін збирався знищувати українців в концтаборах, Росія схожа на Німеччину Гітлера - Сергій Поярков

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?