Савченко придумали покарання за зустріч з ватажками ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко придумали покарання за зустріч з ватажками ДНР-ЛНР

Савченко придумали покарання за зустріч з ватажками ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Волонтер і блогер Сержа Марко вважає, що  нардепа Надію Савченко, яка нещодавно зустрічалася з ватажками терористів ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким, необхідно позбавити звання Героя України.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Серж Марко висловив думку про те, що в світлі інформації про переговори Савченко з бойовиками, потрібно розібратися з приводу її висловлювань, заяв, поїздок до Росії і до Мінська, діалогів з особами, які очолюють терористичні організації, з'ясувати таємницю присудження їй звання Героя України.


Читайте також: Савченко розповіла про свою зустріч з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео


"Я вважаю, що її треба позбавляти цього звання, тому що вона його не варта. За що їй його дали? Просто ось взяти всіх, хто воював - і запитати: за що Наді дали це звання? За те, що вона в полон потрапила? Як можна давати Героя України за те, що людина потрапила в полон? Тим більше, що у нас сотні людей потрапили в полон. Чому вона одна?", - запитав блогер.


"Її треба позбавляти цих всіх важелів. Ті важелі, які вона отримала - це чисто політичне рішення. Точно так же, як Героя України вона отримала чисто завдяки медійній кампанії, організованої в її підтримку. Все!", - додав він.


"Тобто, цього всього Савченко треба позбавляти - і припиняти весь цей цирк і сепаратистський балаган. Це - особисто моя думка", - резюмував Серж Марко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Савченко працює на сепаратистів і змушує Україну спілкуватися з "шістками" Путіна - волонтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?