Савченко пригрозила владі Росії новим ультиматумом
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко пригрозила владі Росії новим ультиматумом

Савченко пригрозила владі Росії новим ультиматумом
Джерело:  5 канал

Адвокат українки Надії Савченко, незаконно засудженої в Росії, Микола Полозов заявляє, що його підзахисна може знову почати сухе голодування, якщо не повернеться додому через кілька місяців, хоча процедура екстрадиції може тривати до року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.
"Сама Надія довго чекати не може. Вона прямо про це заявила, і якщо виникне зволікання, я не виключаю, що вона відновить сухе голодування. За звичайної процедури це займає від півроку до року. І такий термін для неї абсолютно неприйнятний. Тому я сподіваюся, що все-таки російська влада не дотримуватиметься максимальних термінів для проходження тих чи інших бюрократичних процедур, пов'язаних з видачею, а максимально скоротить їх термін. Якщо ми говоримо про якісь реалістичні терміни, то це один, два, максимум три місяці", - заявив Полозов.
Нагадаємо, Савченко, яка була засуджена на 22 роки в'язниці за вбивство російських журналістів, заповнила документи на екстрадицію в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?