Савченко розохотила соцмережі новою заявою: опубліковано фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Савченко розохотила соцмережі новою заявою: опубліковано фото

Савченко розохотила соцмережі новою заявою: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко вирішила відмовитися від депутатської недоторканності, чим викликала бурхливу реакцію в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.

Читайте також: Савченко провела День святого Валентина в Парижі: з'явилися фото
На своїй сторінці в Facebook Савченко опублікувала звернення і виставила фото з заявою про прохання зняти недоторканність.
"Третя річниця Майдану. Прийшов час політикам виконувати свої обіцянки без третього Майдану! Виконання першої обіцянки: я відмовляюся від депутатської недоторканності!" - написала нардеп.


Користувачі соцмереж прокоментували повідомлення Савченко, звернувши увагу на те, що її заява не має жодної правової сили.


Олеся Олегова: Черговий порожній трьоп. Позбавити недоторканності її може тільки ВР.
Panda: Піар, закон про статус нардепа щодо неї діє, поки процедурою не знімуть або не втрат. з огляду на відмову від мандата, смерті
Олексій: понти, з цим папірцем їй тільки в туалет і сходити.
Олексій @ zloyfikus: фікція, мабуть отримала вказівку з кремля!!!
Veroniq Svitla Pinega: Може хоч так закон проголосують швидше!
Vitaliy Seriy Почніть з себе, Надя!!! Подайте їм приклад...



Утім, в соцмережах були і ті, хто підтримав заяву депутата.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про наміри зняти недоторканність з трьох депутатів Верховної Ради: йшлося про позафракційних Олександра Супруненка і В'ячеслава Костянтинівського, а також представника фракції "Опозиційний блок" Нестора Шуфрича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?