Савченко розповіла, на якого диктатора хоче бути схожою
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла, на якого диктатора хоче бути схожою

Савченко розповіла, на якого диктатора хоче бути схожою
Джерело:  online.ua

Нардеп Надія Савченко заявила, що в разі приходу до влади хотіла б управляти Україною подібно чилійському диктаторові Аугусто Піночету.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю українського політика канадському виданню Globe and Mail.
"Він був диктатором, але альтруїстичним. Країна після нього була краще, ніж до нього", - підкреслила депутат і знову заявила про свою готовність очолити державу.

Читайте також: Савченко зробила гучну заяву про своє президентство
На думку Савченко, в Україні повинна правити "диктатура в більшій чи меншій мірі просто для того, щоб стабілізувати країну та нормалізувати ситуацію".
У мережі критично сприйняли заяви політика. Так користувач Петро Мамонов написав: "Піночет почав з того, що знищив всіх комуністів у своїй країні. Ну а Надя закінчить скоріше за все секретаркою у Гіві або Мотороли, а може Захарченка та Плотницького, коли ті теж "виклик" отримають".




Перехожий 15: "О боже... але ж вона може стати президентом..."
Відзначимо, що Піночет прийшов в Чилі до влади після перевороту в 1973 році. Пізніше його звинувачували в убивствах і викраденнях політичних опонентів.
Раніше в інтерв'ю ONLINE.UA блогер Фашик Донецький висловив думку про те, що заяви Надії Савченко пояснюються тим, що їй під час перебування в російській в'язниці промили мозок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?