Савченко розповіла про свою зустріч з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла про свою зустріч з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео

Савченко розповіла про свою зустріч з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Нардеп України від "Батьківщини" Надія Савченко розповіла про свою зустріч з ватажками угруповань ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, яка пройшла в Мінську.
Про це вона заявила в ході брифінгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео NewsOne.
"Так, була проведена зустріч в Мінському форматі, тристоронньому, в присутності російської сторони і Захарченка, Плотницького від ДНР і ЛНР. Зустріч була спрямована на посилення Мінського формату, щоб найближчим часом зробити його більш ефективним", - заявила Савченко.
Також вона назвала зустріч "дієвою", а переговори з терористами і ФСБ Росії - "робочими, а не таємними".
"Я обіцяла людям, вийшовши з в'язниці, що я буду боротися, буду говорити навіть з чортом. Так, я сиділа за столом переговорів з людьми, з якими ми стріляли один в одного. І я в них чорта не побачила", - підсумувала нардеп.

Читайте також: Савченко знову заявила, що готова говорити з ватажками ДНР-ЛНР: з'явилося відео


Відео: YouTube/NewsOne
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажків бойовиків везли з аеропорту в Мінську на переговори з Савченко на автомобілях з російськими дипломатичними номерами за підтримки ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?