Савченко розповіла, що думає про Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла, що думає про Тимошенко

Савченко розповіла, що думає про Тимошенко

Українська  нардеп від фракції "Батьківщина" і льотчиця Надія Савченко, яка заявляла про необхідність перевиборів Верховної Ради і створення нового уряду, розповіла про розбіжності в поглядах з лідером фракції Юлією Тимошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю депутата  Радіо Свободі.


"Юлія Володимирівна має свій погляд на саму Україну... Можливо, у нас будуть розбігатися погляди на те, якою ми хочемо бачити Україну... У якихось випадках...", - розповіла Савченко.


Але, не дивлячись на певны розбіжності, нардеп зазначила, що Тимошенко є "хорошим, кваліфікованим фахівцем": "Я буду багато в неї вчитися. Але я залишуся собою. У мене залишиться відчуття України, так як відчуваю я".


Савченко також підкреслила, що більшість в українському уряді не гідні українців: "Те, що я зараз побачила в парламенті, я Вам скажу, що на 95% - це влада не варта свого народу. Народ віддав стільки, а то, що туди прийшло, не робить нічого".


Крім іншого, вона запевнила, що не стане виводити українців на третій Майдан: "Ні, я робити цього не буду. У мене немає такої довіри народу. Я не зможу зупинити людей, не зможу контролювати. І просто втопити Україну знову в крові і ділити її - це найгірший варіант", - резюмувала Надія Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко розповідала, що готова обговорювати питання обміну військовополонених навіть з ватажками так званих ДНР і ЛНР в тому випадку, якщо вони воювали і знають ціну людського життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?