Савченко розповіла, як її звільняли заради вигоди
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла, як її звільняли заради вигоди

Савченко розповіла, як її звільняли заради вигоди
Джерело:  online.ua

Народний депутат від партії «Батьківщина» Надія Савченко, звільнена місяць тому з полону в Росії

, вважає, що її звільненням українські політики займалися заради власної вигоди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко «

Громадському радіо

».


«Щоб я себе не загнала, мені треба зрозуміти одне - я нікому і нічого не винна. Розумні люди мені говорять, що я винна тільки своїй сім'ї, яка робила це (займалася визволенням Савченко з в'язниці в Росії - Ред.) тому, що дійсно любила мене», - заявила Савченко.


«Всі інші, хто долучався до цього, робили це за добрим вибором, якщо вони хотіли, то молилися або приїжджали на суди - це їх вибір. Всі інші з високих (чинів - Ред.), хто долучалися, робили це заради своєї вигоди: кар'єри, піару», - вважає народний депутат.


«Я себе зажену, і якщо буду думати, що винна всьому світу, то не зможу зробити нічого. Мені потрібно зараз показати результат роботи, а не говоріння на телеекрани, і мене будуть тисячу разів прокручувати, стравлювати з ким-небудь з політики. У мене на це немає часу. Я лягаю о 3 ночі, встаю о 6 ранку. Мені всі тиснуть на мозок, всі вчать, як жити, що робити, спотворюють мої слова», - також поскаржилася Савченко.


«Я не відчуваю від цього великого тягаря, бо не приймаю це близько до серця, вимикаю голову. Якщо я вирішу зупинитися на цьому мосту і стрибнути з нього в воду, я зупинюся і стрибну, тому що мені просто не вистачає людського життя», - також сказала Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Надія Савченко також заявляла про те, що з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР можна вести прямі неофіційні переговори, і вона готова, "ризикуючи своїм життям", їхати і говорити з людьми на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?