Савченко розвеселила соцмережі новими заявами про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розвеселила соцмережі новими заявами про Донбас

Савченко розвеселила соцмережі новими заявами про Донбас
Джерело:  NV

Нардеп  Надія Савченко  зробила кілька нових заяв щодо ситуації на Донбасі і влади України, чим викликала сміх користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко "Новому часу".


"Я хочу, щоб зрозуміли ви і всі, хто цього не розуміє, - прокоментувала депутат слова журналіста про те, що її дії, на зразок переговорів з бойовиками і  інтерв'ю російському блогеру Анатолію Шарію, є для багатьох неприйнятними. - Перше: влада бреше. Так робить влада - вона насправді веде ті ж переговори з тими ж самими терористами, в тій самій Мінській групі, де є їхні підписи. Коли я вела переговори, це був теж тристоронній формат, навіть чотиристоронній: Україна, Білорусь, Росія. Тому все залежить від того, як це подати. Насправді ж продовжують брехати: ми цього не робимо, і ми не торгуємо - і, при цьому, торгувати з-під поли. це теж реалії. Але я кажу правду, відразу рублю її, відразу роблю і показую. І це людей лякає".


Читайте також: Савченко в Росії вправили мізки, у нас буде ще пара таких, як вона - Геннадій Москаль


"Відносно Шарія і всього іншого. Україну можна виводити двома шляхами - шляхом Індіри Ганді або шляхом Сталіна. Тобто лідер одного типу і іншого. Для Індіри Ганді, для Ісуса Христа - для таких людей не було поганих або хороших. Вони вважали, що говорити треба з кожною людиною, щоб вона зрозуміла. І, може, вона виправиться", - додала вона.


За словами Савченко, у неї є кілька покрокових планів по Донбасу. "Але у мене немає можливостей, недостатньо влади. Всі свої плани я доносила до наших політиків, наших силовиків, силових структур, до європейських політиків, пропонувала ними скористатися. Пропонувала багато виходів із ситуації. Мої слова скільки разів перекручувалися: ніби я сказала, що нам треба здати Крим. Ні. Люди у владі кажуть, що ми повернемо Донбас мирним шляхом, а я кажу, що це буде ціною здачі Криму. І скільки б вони не кричали, так і буде", - підкреслила Савченко.


"По Криму у мене також є покроковий план, але це я буду розголошувати після того, як хоча б з Донбасом у нас вийде", - резюмувала нардеп.


Відзначимо, що користувачі соцмереж висміяли такі слова Савченко. Зокрема, політтехнолог Олексій Голобуцький посміявся над її шляхами вирішення проблем України: "Прийшла нова методичка)) Головне не поплутати)".



Oleksiy Nesterenko: "Кремль з побоюваннями відправив Наді нову методичку, тоскно попискуючи від розуміння неминучості внесення цієї олігофренкою туди своїх правок, зіпсувавши початковий задум до невпізнання".



Вадим Іванов: "Савченко впевнено йде на політичне дно, а такі заяви - ще один епічних зашквар Савченко! А щодо методу Сталіна, то метод Сталіна привів до розстріляного виродження і голодомору!".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко опублікувала нові списки полонених, в яких Міністерство оборони знайшло людей, підозрюваних в дезертирстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?