Савченко стала героїнею нового скандалу: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко стала героїнею нового скандалу: опубліковано відео

Савченко стала героїнею нового скандалу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нардеп України Надія Савченко намагалася пробратися на територію збройового заводу "Форт" у Вінниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешка.
Читайте також: По літичний проект Савченко вирішив відмовитися від неї: з'явилися гучні подробиці

За словами блогера, після спроби відвідування "Форту" Савченко поїхала на судове засідання захищати жінку, яка підозрювалася в махінаціях з нерухомістю. "Свідки стверджують, що суд був прикриттям. Або Савченко навіть не розуміла, на який суд їй йти і кого захищати", - написав Олешко.
Бійці АТО "тепло" зустріли нардепа. "Чому ви намагалися потрапити на «Форт», дізнатися державні таємниці? Ви агент Кремля? Через вас загинуло так багато хлопців. А ви їздите на переговори з ворогом...", - запитував її один з бійців, проте Савченко не відповіла на жодне з поставлених питань, попросивши відправляти їй офіційні звернення в письмовій формі.
"Ми не знаємо, чиїм депутатом вона є. Від спільноти бійців АТО Вінниці ми відзначаємо, що на такий об'єкт як «Форт» ми її не пустимо. І протистояти їй буде не тільки міліція, а й хлопці, які воювали. Як би це не формулювалося зрадником України, ніхто не допустить подібних моментів. Приїжджати на суд і відстоювати права громадян, це її право. А приїхати на режимний об'єкт - ні", - прокоментував інцидент боєць АТО Леонід Гуменний.




Користувачі мережі обговорили інцидент. Так Іванна Тук написала: "Нікчемність така ж, як і весь БЮТ. Толку з того запиту, воно що, читати вміє?".


Олег Итальянець: "Вся суть поведінки Російської баби в Гаді Торпеди. Публічне місце, жінка, депутат, манера гасіння сигарети".


Viktoria Korogod: "Хоч сигарету до урни понесла, думала, на місці кине".


Віра Неїлік: "Фу фу фу ... господи, ще й депутат. Куди ми дивилися ..."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко зізналася, що її намагалися завербувати під час перебування в російській в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?