Савченко в деталях розповіла, що робила за лінією фронту на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в деталях розповіла, що робила за лінією фронту на Донбасі

Савченко в деталях розповіла, що робила за лінією фронту на Донбасі
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко розповіла, що їздила на Донбас, щоб поговорити з представниками ОРДЛО про звільнення українських заручників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Була в Станиці Луганській на мосту, на так званому нейтральному рубежі. Про безпеку не турбувалася. Говорила з українцями, які змушені жити на окупованих територіях", - написала вона в коментарі до посту на своїй сторінці в соцмережі.
Вона також підкреслила, що бувала в зоні АТО ще в перші три місяці після свого повернення з російської в'язниці, зараз туди не їздить, тому пізно на неї "наші політики собак спустили".
"Я не повинна перед кимось звітувати за ті вчинки, які роблю як людина, тільки як політик... Я з ворогом контакту шукаю не аби зраджувати Україну, а щоб звільнити наших побратимів", - сказала нардеп.
"Всім страшно було в Росію їхати, і моїй сестрі теж, але яку силу я отримувала, коли бачила в залі суду українців. Хотілося далі жити і боротися!" - додала вона.
Нагадаємо, що Савченко також записала звернення до ватажка ДНР Захарченка.
Як повідомляв ONLINE.UA, Савченко 17 жовтня дала свідчення Службі безпеки України про поїздки на окупований Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?