Савченко в Європі похвалила ватажків ДНР-ЛНР перед камерами росТБ
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко в Європі похвалила ватажків ДНР-ЛНР перед камерами росТБ

Савченко в Європі похвалила ватажків ДНР-ЛНР перед камерами росТБ
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

, виступаючи біля Музею Стіни в Берліні в Німеччині, похвалила бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького, при цьому заяви Савченко знімало російське телебачення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook української журналістки Наталії Фібріг, що живе в ФРН, яка процитувала виступ Савченко.


"Побачила загнаних, змучених війною людей, які більше не хочуть воювати, розумних, тверезих, які заслуговують на мою повагу", - процитувала Фібріг Савченко.


«Надя Савченко пробиває на криваві сльози, які ж Захарченко та Плотницкий кльові свої хлопці! У залі відразу кілька російських камер, наскільки трансляція дозволила впізнати операторів", - написала Фібріг.


За її словами, на виступі Савченко також була присутня якась "дівчина з Донецька".


«Дівчині з Донецька» для Раші Тудей трохи важко говорити по-російськи, тому що німецький вже давно рідний, але кожне питання вона реально починає з "я з Данєцка", - написала Фібріг.


Читайте також

:

Навіщо Савченко переговори з ватажками ДНР-ЛНР: названі дві версії


«Я думала спочатку, вона (дівчина з Донецька - Ред.) стебеться, а вона всюди так, на ОБСЄ в Гамбурзі до Лаврова, до Савченко. Ну синхрон від неї RT хороший отримала», - додала Фібріг.



«Чорт з нею, з Європою, але невже ж настільки складно запустити публікації і сюжети в укр. медіа про проблему колаборантства??? Тему підняти, експертів підтягнути...», - прокоментував виступ Савченко в своєму Facebook політичний експерт

Євген Магда

.


Natalia Likhacheva: Савченко в Берліні?



Читайте також

:

Кремль

вирішив пожертвувати майбутнім Савченко заради одного завдання


Natascha Fiebrig: Так, вішала тільки-но в Музеї стіни про поганих політиків і хороший народ.


Євген Магда: І тут потрібна не ізоляція, а протидія.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі саркастично пожартували над "дружбою" народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким в контексті важких боїв під Дебальцевим на Донеччині 18 грудня

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?