Савченко в суді: прошу суд не враховувати відкритий рот свідка за відповідь
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в суді: прошу суд не враховувати відкритий рот свідка за відповідь

Савченко в суді: прошу суд не враховувати відкритий рот свідка за відповідь
Джерело:  Медіазону

Викликаний як свідок старший слідчий з особливо важливих справ Слідкома РФ Дмитро Маньшин, який допитував Савченко до і після затримання в Воронежі, фактично не відповів на жодне із запитань захисту української льотчиці, передає ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.
Допитуваний навіть не зміг пояснити, чому він, як випливає з його ж свідчень, допомагав Савченко «пройти» для оформлення тимчасових документів на перебування в РФ (він стверджує, що вів допит «жінки у військовій формі, без документів»), замість того, щоб звернутися в українське консульство. Маньшин послався на те, що в матеріалах справи нібито є відповіді на всі питання, які звучали в залі суду.
«Прошу суд не враховувати відкритий рот свідка за відповідь», - так відреагувала Савченко. Після закінчення допиту Маньшина вона викрикнула услід слідчому: «Маньшин, якщо тебе запитають, як тебе звати, а ти скажеш "двічі по два - чотири"- це не відповідь! Сидіти тобі в українській в'язниці довго, поки не згниєш!»
Суд оголосив перерву до 14:00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?