Савченко викликала масу питань візитом на Донбас: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко викликала масу питань візитом на Донбас: з'явилися фото

Савченко викликала масу питань візитом на Донбас: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Нардеп України  Надія Савченко  2 січня поїхала на Донбас, чим викликала масу питань користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


Читайте також: Савченко намагалася прорватися в ДНР і говорила, що бачить Плотницького і Захарченко в Раді


Так, Савченко опублікувала фото з поїздки і розповіла, що відвідала штаби Національної гвардії та Збройних сил України, розміщені в зоні АТО на Донбасі. "Службу несуть на високому рівні. Спасибі, хлопці, за захист України", - написала вона.



Користувач соцмереж Олена Єфименко запитала у неї у відповідь: "А від кого вони по-Вашому захищають Україну? Чи не від тих чи, в ком "чорта не видно"?".



Malugin Grigoriy: "Вибори на Донбасі будуть проходити під яким прапором? Я так розумію, військова техніка стоїть на ВЕЛИКІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ, а ось що робить техніка братської країни в Червоному промені - чесно, я Вас не розумію, поясніть, чітко, ясно і коротко, як личить офіцеру".



Юрій Примак написав: "У мене відбулася розмова зі звільненим військовополоненим мого батальйону. Він каже, що у нас офіційно заявлена ​​кількість людей, про яких нам відомо. Але є ті, які у нас проходять як безвістей зниклі - а насправді знаходяться в підвалах конкуруючих між собою банд і військових формувань. Тобто точно нам невідомо кількість в/п. Чи правильний тоді обмін за формулою "всіх на всіх" і чи не надасть такий крок з боку України, поштовх сепаратистам таким чином замести сліди, ліквідувавши неврахованих і небажаних свідків?", у відповідь на що Савченко написала: "У три етапи: 1 етап - підтверджені (всі на всіх). 2 етап - заявлені (зниклі безвістей), оприлюднити списки, шукати в тюрмах. "Тюремна пошта" в цьому випадку працює краще служби, знаю з власного досвіду. 3 етап - ті, кого не вдалося знайти (швидше за все мертві). Списки є. Оприлюднити потрібно за згодою".



Серьога Рівненський: "Мабуть, прикольно їздити з інспекціями? Цікаво за чий рахунок поїздки??".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко заявила, що хоче привезти до Києва ватажків ДНР і ЛНР Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького для тривалих розмов, подібних Мінським переговорів.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?