Савченко вирішила об'єднувати Україну разом з ватажками ДНР-ЛНР: відео скандальної заяви
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко вирішила об'єднувати Україну разом з ватажками ДНР-ЛНР: відео скандальної заяви

Савченко вирішила об'єднувати Україну разом з ватажками ДНР-ЛНР: відео скандальної заяви
Джерело:  online.ua

Народний депутат  Надія Савченко розповіла, що на переговорах з ватажками ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким  говорила про об'єднання України та про мир.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
"Розмова велася виключно про обмін військовополоненими, про те, що час рухатися до миру, час рухатися до об'єднання України. Кожен з нас бачить це своїми шляхами, по-різному, але зійшлися в одному, що ми можемо вже про це говорити. Це ті люди, які стріляли вчора один в одного, але ми змогли змусити себе сісти за стіл переговорів", - сказала Савченко в програмі "Вечірній прайм".

Читайте також: Савченко працює на сепаратистів і змушує Україну спілкуватися з "шістками" Путіна - волонтер
Нардеп заявила, що ініціатором зустрічі з ватажками бойовиків була вона.
"Я ініціювала зустріч, ще коли вийшла з в'язниці. Перше, що тоді сказала, що я готова говорити з тією стороною. Через переговірників (була організована зустріч, - ред.), які вже неодноразово працювали і працюють і з тією стороною, і з Україною. Це наші люди і це не тільки Володимир Рубан (керівник Центру звільнення полонених ГО «Офіцерський корпус» - ред.), це до шести чоловік, які звільняли людей і неодноразово займалися обміном", - зазначила Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Надія Савченко заявила, що в ході зустрічі з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким у Мінську говорила не з терористами і сепаратистами, а з людьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?