Савченко висловила підтримку Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко висловила підтримку Зеленському

Савченко висловила підтримку Зеленському
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Народний депутат Надія Савченко, нещодавно звільнена з СІЗО, заявила, що підтримує передвиборчу програму Володимира Зеленського і поки не має наміру іти в опозицію до нового президента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я побачила, що всі старі політичні сили вміють працювати лише так: або домовилися – і в коаліції, або не домовилися – і в опозиції. Без домовленостей. Я не ставатиму в опозицію. Мені достатньо було прочитати програму кандидата. Багато пунктів – це ті, про які я заявляла три роки тому», – заявила Савченко в кулуарах парламенту.

Депутат вважає, що програму Зеленського потрібно підтримати, хоча вона й має деякі дискусійні питання щодо деяких положень.

Нагадаємо, що Надія Савченко кілька днів тому була звільнена з-під варти через те, що суд не встиг продовжити термін її попереднього ув’язнення на чергові 60 діб. Савченко звинувачено у підготовці масштабного теракту, в ході якого вона зі своїми спільниками планувала вбити сотні киян.

За версією слідства, Савченко та її спільник Володимир Рубан збиралися за допомогою нанятих для цього людей обстріляти урядовий квартал та Верховну Раду зі 120-мм мінометів. Обстріл мав вестися з Труханового острову.

За інформацією ONLINE.UA, керівник Державної служби охорони України Валерій Гелетей висловив сумнів в доцільності перенесення Адміністрації голови держави з будівлі на Банковій у офісний центр, як це пропонує Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?