Савченко висловилася про "новий Майдан" і руку Москви: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко висловилася про "новий Майдан" і руку Москви: з'явилося відео

Савченко висловилася про "новий Майдан" і руку Москви: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко заявила, що нові акції протесту, які проходять у Києві, не мають нічого спільного з минулим Майданом, а також висловилася про те, кого називають "рукою Москви".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Не той зараз Майдан, не ті зараз виводять, не ті зараз виходять. Люди, схаменіться", - сказала нардеп.
Вона також заявила, що влада України користується методами Росії, називаючи всіх незгодних з її політикою "рукою Москви".
"Про те, що зараз відбувається в Україні, і що я найбільше бачу. Це крики про "руку Москви". Знаєте, коли я сиділа в російській в'язниці, вони найбільше кричали, що українці - бендери, нацисти... У них було нацьковування російського народу проти українського. Зараз влада починає користуватися такими ж методами. Вони починають кричати, що у всьому винна Росія. Росія чомусь винна, ви що зробили для цього? Нічого не робиться", - зазначила Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA, позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков заявив, що агенти президента Росії Володимира Путіна розгойдують ситуацію всередині української армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?