Савченко влаштувала скандал в Раді: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко влаштувала скандал в Раді: з'явилося відео

Савченко влаштувала скандал в Раді: з'явилося відео
Джерело:  korrespondent.net

Народний депутат фракції «Батьківщина» Надія Савченко

влаштувала скандал на засіданні комітету з питань нацбезпеки і оборони і пішла з приміщення, зірвавши розгляд військового бюджету на майбутній рік через відсутність кворуму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Кореспондент

.


Свій відхід Савченко пояснила тим, що головою комітету, Сергієм Пашинським, були зачитані слова «інших депутатів».


На закид Пашинського в тому, що військовий бюджет необхідно розглянути і проголосувати, представник «Батьківщини» відповіла: «Що ви хочете говорити нам? В черговий раз ображатися?»


У свою чергу ще один член комітету Тетяна Чорновол подала репліку: «Для пані Надії головне виступати», на що Савченко, стримуючись, відповіла «Ні, для мене не виступати. Я йду послухати. Там люди діло говорять, а ви тут - хіба мало що», і з цими словами вона вийшла.


«У нас зірвано засідання комітету пані Савченко, у нас немає кворуму», - визнав Пашинський.


Тим часом, колишній командир батальйону «Дніпро», депутат Юрій Береза ​​наголосив: «Ви розумієте, що засідання комітету буде сплановано проводитися? Комітет створений для забезпечення української армії, а не для забезпечення піару окремих, вибачте, неадекватних персоналій, які, на жаль, зайшли до Верховної Ради. Як може ця людина взагалі обговорювати питання безпеки української держави і в той же час перебувати в незрозумілих якихось відносинах з терористами і окупантами».



Після цього глава комітету запропонував його членам подати письмові заяви і підготувати проект звернення до Служби безпеки України про перевірку контактів Савченко з бойовиками ДНР-ЛНР, а на час перевірки призупинити доступ Савченко до державної таємниці.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Савченко шокувала українців, заявивши про свою подорож на окупований Донбас в тому числі для «спілкування» з бойовиками, які тримали її в полоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?