Савченко вже заговорила про здачу Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко вже заговорила про здачу Криму

Савченко вже заговорила про здачу Криму
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко вважає, що звільнити Донбас від окупантів можна тільки за умови відмови України від Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".
"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій - то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", - заявила Савченко.
Вона також зазначила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна за столом переговорів.
"Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим - це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас - вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки не бачу", - підкреслила депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко в Мінську зустрічалася з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?