Савченко заявила, що нардепам в Росії боятися нема чого: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко заявила, що нардепам в Росії боятися нема чого: з'явилося відео

Савченко заявила, що нардепам в Росії боятися нема чого: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У президента РФ Володимира Путіна не мають претензій до депутата Верховної Ради Надії Савченко і не закривали їй можливості в'їзду в Росію; при цьому сама депутат не розуміє, чому виник такий переполох навколо її поїздки до Москви.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Юридичні дії щодо Савченко були виконані. Їй не закритий в'їзд на територію РФ, тому тут нема на що реагувати", - сказав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в коментарі "Інтерфаксу".
Також він додав, що не бачить необхідності коментувати приїзд українського політика.
Тим часом сама Надія Савченко не розуміє, чому виник такий ажіотаж навколо її поїздки до Москви.
«Хто вам сказав, що я тут злочинець? Якби я була тут поза законом, мене б сюди не пустили. Насправді, поїздка пройшла досить ввічливо з боку російської митниці та російського ФСБ, насправді вона досить ввічливо проходить з російської сторони тут, до мене ніхто не має ніяких претензій», - запевнила депутат в коментарі NewsOne.
При цьому вона додала, що не бачить «ніяких проблем і перешкод» і не розуміє, «чому народні депутати так бояться їздити».


«Я теж не знала, законна я або незаконна, але поки не перевіриш, поки не приїдеш - не дізнаєшся. Треба просто не боятися, а робити вчинки», - заявила вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше звістка про візит Надії Савченко в Москву викликала справжній вибух в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?