Савченко зробила гучне зiзнання про поїздку на Донбас: з'явилося аудіо
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила гучне зiзнання про поїздку на Донбас: з'явилося аудіо

Савченко зробила гучне зiзнання про поїздку на Донбас: з'явилося аудіо

Народний депутат Надія Савченко публічно заявила, що  недавно відвідала окуповані території Донбасу, де поспілкувалася з бойовиками, що тримали її в полонi.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.
"Я була на окупованій території досить недавно, і, як це не дивно, спілкувалася з тими, хто тримав мене в полоні", - заявила Савченко у своєму виступі під час обговорення українського питання в сесійній залі ПАРЄ.
За словами нардепа, вона поговорила з представниками бойовиків ДНР і ЛНР настільки детально, що змогла відчути зміну їх настроїв.
"70% людей і навіть ті, хто тримав мене в полоні, шкодують про те, що вони підняли зброю", - стверджує Савченко.

Нагадаємо, раніше журналіст Олексій Мацука заявив, що кілька тижнів тому Савченко намагалася проїхати до окупованого бойовиками Донецька для зустрічі з ватажком ДНР Олександром Захарченко, проте українські військові її не пропустили.
Раніше Надія Савченко заявляла, що не намагалася зустрітися з Захарченко під час поїздки на Донбас, але веде про це переговори.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб АТО, який знаходиться в юрисдикції Служби безпеки України, не фінансував книгу Савченко "Сильне ім’я Надія", яку випустило видавництво "Юстініан".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?