Савченко зробила нові заяви щодо Донбасу: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила нові заяви щодо Донбасу: опубліковано відео

Савченко зробила нові заяви щодо Донбасу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко заявила про те, що вибори на окупованому Донбасі не можуть бути проведені, при цьому українці повинні говорити один з одним без втручання ворога.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Якщо говорити про припинення вогню, там є місія ОБСЄ, з якою ми бачилися. Звичайно, є порушення, але шквальний вогонь зупинений. Далі немає нічого. Не можуть бути проведені вибори на території, яку захопив ворог, який диктує свої правила. Я хочу, щоб українці почали говорити між собою. Я готова докласти зусиль для виправлення ситуації. Але без втручання ворога", - заявила Савченко, відповідаючи на питання журналіста про доцільність проведення виборів на Донбасі і про її враження про виконання Мінських домовленостей в зоні АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Надія Савченко заявила про те, що Києву необхідно вести прямі переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?