Савченко зробила нову заяву щодо поїздки на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила нову заяву щодо поїздки на Донбас

Савченко зробила нову заяву щодо поїздки на Донбас
Джерело:  online.ua

Нардеп від фракції "Батьківщина"  Надія Савченко  17 жовтня дала свідчення Службі безпеки України про поїздки на окупований Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Зроблю ще одну заяву щодо останніх непорозумінь і моїх загадкових походів на окуповану територію. Сьогодні я була в СБУ. Дала всі свідчення. Так що ті депутати, яких це дуже цікавить, можуть поцікавитися у СБУ, свідчення я надала", - заявила Савченко.


Нагадаємо, журналіст Олексій Мацука раніше заявив, що  Савченко намагалася проїхати до окупованого бойовиками Донецька для зустрічі з ватажком ДНР Олександром Захарченко, однак військовослужбовці ЗСУ її не пропустили.


Після цього  Надія Савченко заявила, що не намагалася зустрітися з Захарченко під час поїздки на Донбас, але веде про це переговори.


Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше  Савченко розповіла, що недавно їздила на окупований Донбас і спілкувалася з бойовиками, які утримували її в полоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?