Савченко зробила звернення з приводу її повернення в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зробила звернення з приводу її повернення в Україну

Савченко зробила звернення з приводу її повернення в Україну
Джерело:  online.ua

До Міністерства юстиції України надійшло звернення незаконно засудженої в Росії української льотчиці  Надії Савченко, яку засудили до 22 років позбавлення волі, з проханням про початок процедури її повернення в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра юстиції Павла Петренка.


"Я неодноразово наполягав, що Надію Савченко незаконно викрали з території України і піддали не суду, а судилищу, якого Надія не визнає, а тому навіть заборонила адвокатам звертатися з апеляцією на цей ганебний вирок", - написав міністр.


"Я зроблю все можливе з міжнародними конвенціями для повернення Надії додому. Завтра зустрічаюся з її сестрою, Вірою Савченко", - додав Павло Петренко.


Також, 19 квітня Павло Петренко ініціює Міжвідомчу нараду високого рівня, присвячену питанню повернення Надії Савченко в Україні.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Віра Савченко змогла зустрітися з сестрою в російському СІЗО і вмовила Надію Савченко погодитися на крапельницю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?