Савченко зустрілася з сестрою і погодилася на її умовляння
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зустрілася з сестрою і погодилася на її умовляння

Савченко зустрілася з сестрою і погодилася на її умовляння

Сестра незаконно засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко  Віра, яку три дні не пускали на побачення з сестрою, в суботу змогла зустрітися з Надією Савченко в російському СІЗО.


Про це вона розповіла в телефонному коментарі каналу "112", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Виглядає вона дуже-дуже погано, їй терміново потрібна медична допомога. Це моє враження. Але вона, як завжди, бадьора, стійко стоїть", - сказала Віра Савченко.


Також вона повідомила про те, що Надія Савченко погодилася на крапельниці.


"Їй ставлять крапельниці. У неї судини настільки виснажені - вони лопаються, вони ламкі, крапельниці ставити вкрай важко, - сказала Віра Савченко. - Вона приймає рішення на крапельниці - щоб дожити до 20 числа. А далі я сподіваюся, що у мене буде чітка інформація, скільки їй ще чекати. Важливо людині знати правду".


На думку сестри української льотчиці, політики занадто багато говорять, але не говорять найважливішого, - коли відпустять ув'язнену. Також вона вважає, що має відбутися діалог між президентом України Петром Порошенко і главою Росії Володимиром Путіним.


Крім іншого, Віра Савченко сказала, що її сестра "відчуває себе, як живий труп", відчуває постійну спрагу і гіркоту в роті, і відволікається на створення орігамі.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, один з адвокатів Надії Савченко  Марк Фейгін відзначав три важливих моменти в питанні звільнення засудженої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?