Савік переживе всіх нас: Саакашвілі похвалився відео про Шустера
Категорія
Україна
Дата публікації

Савік переживе всіх нас: Саакашвілі похвалився відео про Шустера

Савік переживе всіх нас: Саакашвілі похвалився відео про Шустера
Джерело:  online.ua

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі висловив свою думку про телеведучого Савіка Шустера, якому Державна служба зайнятості анулювала дозвіл на роботу в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
Саакашвілі назвав Шустера "цілою епохою в журналістиці".
"Я знаю, що у Шустера, як і у кожного з нас, були свої помилки, перекоси і неправильні кроки, але тут справа не в Шустері, а в опорі старої системи ідеї свободи", - написав він.
Глава Одеської ОДА розповів про радянську епоху в журналістській кар'єрі Шустера і про його "творчу сторону".
"Наша боротьба не просто за свободу слова, наша боротьба проти корупційної системи, проти феодальної системи. Я сказав про епохи Савіка Шустера. Ті діячі, які були в тих епохах, більшості з них уже немає в активній політиці і в якомусь сенсі Савік їх усіх пережив. Я впевнений, що Савік переживе і всіх нас, це однозначно".


Нагадаємо, політичне ток-шоу Шустера, який оголошував голодування після заборони на роботу в Україні, буде транслюватися на телеканалі "Київ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?