СБУ допитує лідера комуністів Петра Симоненка
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ допитує лідера комуністів Петра Симоненка

СБУ допитує лідера комуністів Петра Симоненка
Джерело:  online.ua

10 травня лідера забороненої в Україні Комуністичної партії Петра Симоненка викликали на допит в Службу безпеки України.

Про це йдеться на офіційному сайті Компартії, передає ONLINE.UA.

"ЦК КПУ нагадує, що п'ятий рік правлячий режим олігархо-нацистів, використовуючи підконтрольні суди, кишеньковий Мін'юст, гепушных чинуш, політичну поліцію та націоналістичні бандформування, намагається знищити Комуністичну партію, за сфабрикованими звинуваченнями тероризує комуністів і керівництво КПУ, переписує історію під дудку держдепівських господарів та ідейних нащадків гітлерівських посіпак", - сказано в повідомлені.

Як повідомила речниця Служби безпеки Ураїни Олена Гітлянська, Симоненка допитують у рамкам кримінального провадження, яке має ознаки злочинів передбачених ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) та ч. 1 ст. 111 (державна зрада).

У прес-службі Комуністичної партії підозри щодо свого лідера назвали "сфальсифікованою маячнею".

Нагадаємо, 8 травня СБУ провела обшуки у Петра Симоненка і знайшла агітаційні матеріали, спрямовані на захоплення державної влади і зброю з патронами.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальну депутатку викликали на допит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?