СБУ нагрянула в торговий центр, де розташований офіс скандального ЗМІ: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ нагрянула в торговий центр, де розташований офіс скандального ЗМІ: з'явилися фото

СБУ нагрянула в торговий центр, де розташований офіс скандального ЗМІ: з'явилися фото
Джерело:  radio.vesti-rus.com

Вранці 25 листопада співробітники Служби безпеки України заблокували вхід бізнес-центру «Гуллівер» і не пропускали людей в будівлю, де розташовані зокрема офіси «Радіо Вести» і газети «Вести», а також ряд інших офісів.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на повідомлення журналістів Радио Вести.
За словами журналістки Владислави Костянтинівської, СБУ вилучила сервер і перепустки у охорони цього ЗМІ.
«Не працюють ліфти і закриті всі двері. Неможливо піднятися, охорона розповіла, що будівля заблокована на деякий час. Також тут знаходяться представники СБУ і слідчої групи», - повідомила вона.
Читайте також: Як боротися з путінською пропагандою: в мережі розповіли яскраву історію
Журналістка додала, що «представник слідчої групи запевнив, що це тільки один об'єкт і за годину проблема повинна вирішитися».
«Люди не можуть потрапити на роботу, частина стоїть всередині, а частина на вулиці. Абсолютно незрозуміло, наскільки це все затягнеться. Не знаю, яка ситуація з торговим центром, але, можливо, туди теж не можна пройти», - розповіла Костянтинівська.
У свою чергу, після переговорів юристів з СБУ, були включені ліфти для співробітників офісів бізнес-центру.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення винесла попередження "Радіо Вести" за образливі висловлювання в ефірі про героїв Революції гідності і використання гостями радіостанції ненормативної лексики.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?