СБУ нагрянула з обшуком в дочірню компанію "Нафтогазу"
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ нагрянула з обшуком в дочірню компанію "Нафтогазу"

СБУ нагрянула з обшуком в дочірню компанію "Нафтогазу"
Джерело:  online.ua

У центральному офісі ПАТ "Укргазвидобування" співробітники Служби безпеки України проводять обшук і виїмку документів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку ПАТ "Укргазвидобування" в Facebook.
"Роботу головного офісу УГВ паралізували озброєні автоматами люди в балаклавах, які представилися працівниками СБУ. У будівлю нікого не впускають і не випускають, виїзд заблокований. За попередньою інформацією, вилучають документи за 2014-2016 рік та особисті справи співробітників. Зв'язок і інтернет заблокований", - йдеться в повідомленні.
Також інформацію підтвердили в прес-службі ДК «Укргазвидобування».
"Нібито це справа 2014 року, прийшли СБУ з постановою - виїмка документів... У будівлі працює СБУ", - говорять в прес-службі.
Крім того, про обшуки повідомили в прес-службі НАК "Нафтогаз України" на сторінці в Facebook.
"Будівля заблокована спецпідрозділами СБУ і "Альфа". Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України планувалося обговорення плану дій зі збільшення видобутку газу в Україні. Повідомимо далі", - йдеться в повідомленні.
Крім того, як повідомило джерело Економічній правді, крім співробітників СБУ, в обшуці також беруть участь Генпрокуратура і співробітники "Альфа".
Варто відзначити, що нещодавно в 4-х філіях ПАТ "Укргазвидобування" також проводили обшуки.
Раніше глава "Укргазвидобування" Олег Прохоренко оприлюднив інформацію про схеми, які здійснювалися під час роботи колишнього менеджменту компанії.
Нагадаємо, публічне акціонерне товариство «Укргазвидобування» - найбільший український добувач природного газу і газового конденсату, який входить в структуру НАК «Нафтогаз України».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?