СБУ накрила поліцейську банду з потужною історією: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ накрила поліцейську банду з потужною історією: з'явилися фото

СБУ накрила поліцейську банду з потужною історією: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України спільно з прокуратурою припинила діяльність організованої злочинної групи, що складалася зі співробітників поліції в Кропивницькому, підозрюваних у пограбуваннях, тортурах, вимаганні, хабарництві і ряді інших злочинів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
У спецслужбі підкреслюють, що оперативники затримали членів банди ще в липні 2016 року під час вимагання 200 тисяч гривень від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за нібито розбещення неповнолітніх.
Як встановило слідство, "перевертні в погонах" спеціалізувалися на пограбуваннях, крадіжках, незаконних обшуках, тортурах, вимаганні грошей, хабарництві, шахрайстві та інших злочинах.
Читайте також: Гонитва за п'яними "СБУшниками" в Києві: у відомстві дали коментар
Будучи знайомими з роботою правоохоронних органів, вони ретельно готувалися до кожного злочину, довго стежили за жертвами, відзначають в СБУ.
Організатором банди був керівник одного з підрозділів Кропивницького відділу поліції, який залучив до злочинної діяльності трьох своїх підлеглих і цивільного.
«21 листопада всім зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 162, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.
Слідчі дії тривають.
Як повідомляв ONLINE.UA, в районі Новоолексіївки недалеко від Кропивницького (Кіровограда до перейменування) майор поліції в стані алкогольного сп'яніння влаштував дебош і став кидатися на патрульних.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?