СБУ накрила цілу шпигунську мережу ДНР: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ накрила цілу шпигунську мережу ДНР: опубліковано відео

СБУ накрила цілу шпигунську мережу ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України

спільно з Національною поліцією ліквідували розгалужену інформаційну мережу бойовиків так званої ДНР в зоні проведення антитерористичної операції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


Оперативники СБУ затримали в Торецьку Донецької області одного з членів інформаційної мережі, який протягом грудня 2014 року - липня 2015 р.р. через соціальні мережі передавав бойовикам дані військового характеру.


Також правоохоронці затримали ще одного жителя Торецького району, який збирав і передавав бойовикам інформацію про переміщення і місця дислокації українських підрозділів. Відомості бойовики використовували для планування і здійснення терористичних актів, а також обстрілів сил АТО, стверджують у спецслужбі.



Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі громадянина Росії, який вивозив мільйони доларів з України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?