СБУ назвала попередню версію вибухів під Ічнею
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ назвала попередню версію вибухів під Ічнею

СБУ назвала попередню версію вибухів під Ічнею
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України почала розглядати версію про можливу диверсію на військових складах під Ічнею Чернігівської області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"Правоохоронці перевіряють кілька версій, зокрема, Служба безпеки України у рамках своєї компетенції відпрацьовує версію про можливу диверсію", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що про ймовірність диверсії на брифінгу 9 жовтня повідомив і заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Родіон Тимошенко.

 "Вибухи відбулися одночасно: було два вибухи одночасно і потім в іншому кінці арсеналу було ще два вибухи. Ці вибухи спричинили пожежу. Інтенсивність вибухів у різних місцях говорить про те, що найбільш імовірно – це диверсія", - сказав він.

Нагадаємо, вранці 9 жовтня поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка, тривають вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення евакуюють.Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в результаті вибухів на 6-му арсеналі біля Ічні на Чернігівщині до медиків звернулися 63 людини. На даний момент із самого міста евакуйовують пацієнтів лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?