СБУ обшукує кабінет керівника Київоблради - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ обшукує кабінет керівника Київоблради - ЗМІ

СБУ обшукує кабінет керівника Київоблради - ЗМІ

Після затримання на хабарі керівника одного з комітетів Київської обласної ради Максима Запаскіна, Служба безпеки України обшукує кабінет голови Київоблради Ганни Старикової.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду.Київ", що цитує джерело в Київській ОДА.

"Ганна Старикова закрилася у кабінеті, усіх видворили з приймальні. Близько 15 депутатів від "Батьківщини" намагалися прорватися до Старикової в кабінет. Але їх туди не пропускає СБУ. Бо там обшуки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві СБУ затримала на хабарі в 530 тисяч гривень чиновника прикордонної служби: опубліковані фото

Відзначається, що телефон Старикової вимкнений. 27 квітня вона на засіданні мала відзвітувати про рік роботи ради, проте до залу не пустили журналістів та викликали поліцію.

"Обшук проходить у зв’язку з затриманням Максима Запаскіна. СБУ шукає рішення і документи, пов’язані з цими речами – з наданням дозволу на користування надрами за хабар", - пояснив голова регламентної комісії облради Роман Титикало.

Він підкреслив, що Стариковій стало зле, проте вона продовжує перебувати в кабінеті, де станом на 17:15 ще тривають обшуки.

"Була потасовка, силовим чином СБУ намагалася потрапити у кабінет, виламала двері, обшукали, Ганну Вікторівну хватали за руки, їй стало зле, наразі швидка надає їй допомогу", - сказав Титикало.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутата Київоблради, голову постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій ради Максима Запаскіна затримали за вимагання $10 тис за погодження проекту рішення облради щодо надання дозволу на користування надрами, а також вжиття заходів щодо прийняття рішення на сесії облради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?