СБУ оприлюднила докази співпраці президента "Мотор Січ" Богуслаєва із Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ оприлюднила докази співпраці президента "Мотор Січ" Богуслаєва із Росією

СБУ оприлюднила докази співпраці президента "Мотор Січ" Богуслаєва із Росією
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України нарешті опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, якого підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації, що підтверджують його співпрацю з Російською Федерацією.

Джерело: пресслужба  СБУ

СБУ опублікувала докази співпраці президента "Мотор Січ" із ворогом

Навіть після повномасштабного вторгнення агресора посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від "Партії регіонів", продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим - фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста і села, - наголошують предтавники СБУ.

Окрім того наголошується, що він виправдовував напад країни-агресорки, а також плекав надію, що російський диктатор не зупинить наступ своєї армії, розмірковував про "нацистів" в Україні тощо".

Як уже згадувалося раніше, 23 жовтня Служба безпеки України офіційно заявила про затримання президента АТ "Мотор Січ" та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства: їм оголошено підозру в колаборації та пособництві державі агресору.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?