СБУ перехопила телефонну розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ перехопила телефонну розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо

СБУ перехопила телефонну розмову ватажка ДНР: з'явилося аудіо

Співробітники Служби безпеки України перехопили розмову ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка, в якому він відверто розповідає про ультиматум щодо блокади Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.
В ході телефонної розмови з "начальником управління внутрішньої і зовнішньої політики адміністрації ДНР" Дмитром Трапезниковим, Захарченко зізнається, що загрози українській владі, про які йдеться в ультиматумі, будуть здійснені незалежно від дій України.
"Мене тільки один момент бентежить, що написано у вигляді ультиматуму, якщо вони до середи, до 1-го березня, до 0 годин не скасують блокаду - ми вживемо цих заходів (мова йде про введення зовнішньої адміністрації на українських підприємствах - Ред.). А якщо раптом скасують, ми що, задню включаємо", - говорить Трапезников.

Читайте також: Ультиматум ватажка ДНР викликав сміх у мережі: з'явилося відео
У відповідь Захарченко зізнається: "Та ні, так погоджено було".

Увага! Відео містить нецензурну лексику!


Так бойовики ДНР планували використовувати блокаду Донбасу для "націоналізації" українських підприємств, які залишилися на тимчасово окупованих територіях.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажки ДНР і ЛНР висунули Україні ультиматум щодо блокади Донбасу, вимагаючи зняти блокування до 1 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?