СБУ пішла на поступки співачці-"кримнашистці": з'явилася нова деталь
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

СБУ пішла на поступки співачці-"кримнашистці": з'явилася нова деталь

СБУ пішла на поступки співачці-"кримнашистці": з'явилася нова деталь
Джерело:  ТСН

Служба безпеки України, яка дозволила російській співачці Наташі Корольовій на час приїхати до Києва, щоб поховати бабусю

, дозволила ще й самій визначити, скільки їй часу буде потрібно, щоб пробути на батьківщині.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


Як відомо, СБУ, що заборонила Корольовій, яка підтримала анексію Криму, в'їзд в Україну терміном на п'ять років, зробила виняток для співачки в зв'язку зі смертю близького родича і дозволила їй тимчасово приїхати до Києва.


"Це звичайна людська річ, коли дізнаєшся, що горе в сім'ї, то ми дозволяємо в'їзд. Ми намагаємося підходити до ситуації по-людськи. Якщо ми побачили, що у Корольової померла бабуся, то ми зв'язалися з нею, фактично, ініціативно і сказали, що якщо у неї є бажання, вона може приїхати і поховати свою бабусю", - пояснила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.



Читайте також

:

С

півачка-"кримнашистка" звинуватила Україну в смерті бабусі


Крім того, за словами Гітлянської, Корольовій дозволили самій визначити кількість днів, яка їй знадобиться для вирішення всіх питань, пов'язаних з трагедією в її родині.


"У неї запитали, скільки днів їй потрібно, на стільки днів їй і дозволили. Вона може в'їхати на стільки, на скільки їй треба, щоб поховати бабусю. Коли вона поїде, заборона знову почне діяти", - додала прес-секретар СБУ.


Нагадаємо,

в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму

, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню. А в жовтні минулого року артистці заборонили в'їзд в Україну і вирішили не пускати до Києва з концертом, який повинен був відбутися 14 грудня.


Як повідомляв ONLINE.UA,

сьогодні, 18 січня, Наташа Корольова повідомила про смерть близької для неї людини - 94-річної бабусі Софії, яка проживала в Києві

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?