СБУ похвалилась, що вибила "отруйний зуб" ватажка ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ похвалилась, що вибила "отруйний зуб" ватажка ДНР

СБУ похвалилась, що вибила "отруйний зуб" ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України

затримала жителя Запоріжжя, який вів активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах і працював на ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


"Захарченкові вибили зуб з отрутою - СБУ викрила антиукраїнського пропагандиста в Запоріжжі", - повідомляє спецслужба в своєму Twitter.


"За завданням кураторів з терористичної організації "ДНР" він за гроші розміщував в соціальних мережах матеріали із закликами до насильницької зміни конституційного ладу України, громадянської непокори чинній владі і іншу інформацію з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки в регіоні", - також сказано в повідомленні .


В СБУ підкреслюють, що "для чергового" циркового шоу" ватажка терористів ДНР Захарченка проросійський найманець повинен був підготувати "правильні" питання від імені жителів Запоріжжя - представників різних професій і віку".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

СБУ заявила про розкриття терористичної групи, яка планувала ряд терактів у Франції напередодні і під час проведення там Чемпіонату Європи з футболу 2016 року

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?