СБУ показала своїх бійців на вулицях Одеси: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ показала своїх бійців на вулицях Одеси: з'явилися фото

СБУ показала своїх бійців на вулицях Одеси: з'явилися фото

Спеціальний підрозділ Служби безпеки України "Альфа" патрулює вулиці Одеси, в яку раніше стягнули бійців Національної гвардії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської в Facebook.
«Групи оперативного реагування СБУ були помічені одеситами в різних частинах міста, про що свідчать численні фотографії, викладені в соціальних мережах», - написала вона.
Також прес-секретар додала, що в рамках розробленого СБУ плану по забезпеченню безпеки в місті під назвою "Веселка", спецпідрозділ "Альфа" в кількості 300 осіб у взаємодії з Національною поліцією патрулює вулиці міста.
За словами Гітлянської, «в захисті громадського порядку в Одесі беруть участь близько 3 тисяч правоохоронців, з них 500 бійців Нацгвардії, ще тисяча правоохоронців батальйонів особливого призначення прибули з сусідніх областей».
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні свят на околиці Одеси був виявлений величезний арсенал зброї, який, за словами представників СБУ, був захований активістами «Антімайнада», які планували криваві теракти.




Фото: Олена Гітлянська/Facebook

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?