СБУ показала, як врятувала блогера від агентів Росії: з'явилося потужне відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ показала, як врятувала блогера від агентів Росії: з'явилося потужне відео

СБУ показала, як врятувала блогера від агентів Росії: з'явилося потужне відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому зображено звільнення екс-співробітника ФСБ Росії, бійця АТО і блогера Іллі Богданова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Службу безпеки України.
"Завдяки оперативній грі українські правоохоронці задокументували ганебні методи Головного управління Генштабу ЗС РФ і ФСБ РФ, які замовили, організували та оплатили викрадення українського громадянина на українській території", - заявив глава СБУ Василь Грицак.
Відзначимо, що два українці за дорученням підприємця, екс-депутата Харківської облради, завербованого спецслужбами РФ два роки тому, повинні були переправити Богданова в Росію через кордон в Харківській області. При цьому, СБУ змогла зібрати всю необхідну доказову базу підготовки і здійснення викрадення. У мережі з'явилося відео звільнення українця:


"Ваші "професійні" дії є не тільки порушенням цивілізованих канонів роботи національної розвідки, але і кваліфікуються як організація вбивства - злочин, який за міжнародним правом не має терміну давності", - звернувся Грицак до представників російських спецслужб.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знайомі Іллі Богданова заявили, що той не виходив на зв'язок з 12 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?