СБУ показала, як затримувала двох кримських дезертирів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ показала, як затримувала двох кримських дезертирів: з'явилося відео

СБУ показала, як затримувала двох кримських дезертирів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України оприлюднила відео затримання двох дезертирів на кордоні з окупованим Кримом, про які Росія раніше заявляла як про викрадених.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube-каналі СБУ.
Затриманих на адмінкордоні з окупованим Кримом Олександра Баранова та Максима Одинцова суд міста Миколаєва заарештував на 2 місяці з можливістю внесення застави.
"Слідчий суддя Центрального районного суду міста Миколаєва виніс рішення, задовольнивши клопотання слідчого військової прокуратури Миколаївського гарнізону, і обрав запобіжний захід для молодшого сержанта Баранова Олександра В'ячеславовича утримання під вартою або 350 тисяч гривень застави, а також задовольнив клопотання щодо прапорщика Максима Одинцова про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, або 250 тисяч застави", - розповів перший заступник військового прокурора Південного регіону України Петро Візнюк.


Нагадаємо, що, за інформацією СБУ, Олександр Баранов та Максим Одинцов до окупації Криму служили у Військово-Морських Силах України. Після анексії зрадили присязі і перейшли служити в армію РФ. Прокуратура підозрює Одинцова і Баранова в дезертирстві.
Також СБУ показала паспорти дезертирів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відреагував на нібито викрадення співробітниками Служби безпеки України двох російських військових і назвав цей інцидент провокацією з боку України.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?