СБУ пояснила, чому нагрянула в столичний торговий центр
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ пояснила, чому нагрянула в столичний торговий центр

СБУ пояснила, чому нагрянула в столичний торговий центр

У торгово-розважальному центрі "Гулівер" в центрі Києва, про блокування входу в який раніше з'явилася інформація

, проводяться обшуки співробітниками Служби безпеки України.


Про це заявила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Українські Новини

".


"Проводяться слідчі дії на виконання рішення суду", - пояснила Гітлянська і додала, що обшуки проводяться у справі про розкрадання коштів банку "Михайлівський".


При цьому джерело в правоохоронних органах повідомило виданню, що йде перевірка документації для забезпечення виплат вкладникам банку "Михайлівський".


Водночас, за інформацією "

Української правди

", керівник апарату глави Служби безпеки України Олександр Ткачук заявив, що блокування входу в будівлю бізнес-центру не пов'язане з діями правоохоронців.


"Коли правоохоронці з'явилися поруч з офісним центром "Гулівер", охороною і адміністрацією будівлі було прийнято рішення про блокування системи доступу в будівлю, відключення ліфтів та інші дії, які призвели до того, що окремі люди не могли потрапити всередину будівлі, - заявив Ткачук. - Ці обмеження ніяк не пов'язані з діями правоохоронців".


Як повідомляв ONLINE.UA, 14 листопада Генпрокурор

Юрій Луценко заявив, що співробітники ГПУ заарештували "Гулівер", який належить підприємцю, соратнику екс-президента України Віктора Януковича Віктору Поліщуку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?