СБУ прийняла гучне рішення щодо людини, яка їздила на Донбас разом із Савченко
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ прийняла гучне рішення щодо людини, яка їздила на Донбас разом із Савченко

СБУ прийняла гучне рішення щодо людини, яка їздила на Донбас разом із Савченко
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України скасувала пропуск на в'їзд на окуповані території Донбасу керівнику Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус"Володимиру Рубану, який супроводжував нардепа Надію Савченко під час її нещодавньої поїздки до окупованого Донецька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InfoResist.
«Мені закидають порушення проходу. Мені не можна перевозити посилки і полонених, тільки Геращенко і Тандит можуть», - сказав Рубан в коментарі виданню.
За його словами, він в'їжджав в окупований Донецьк через КПП.
«Я не в тому віці і не в тому статусі, щоб ходити таємними стежками. Отримали вказівку Рубана не пускати. В обід я проїжджав, а після обіду - вже ні. Пропуск у мене річний», - зазначив він.
Читайте також: В ивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР
Рубан додав, що співробітники СБУ здійснили проти нього "смішні" дії.
«Приїхала військова поліція, склали протокол за мигалку, яка у мене всередині машини стоїть, в салоні - не стаціонарна. Я її включаю, коли їжджу по ДНР, коли перевожу полонених. Побачили поламані наручники, спецзасоби - теж склали протокол», - розповів він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ допитувала Рубана в зв'язку з фактом порушення ним встановленого порядку перетину лінії розмежування в районі проведення АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?