СБУ розкрила, про що говорять бойовики на Донбасі: оприлюднено аудіо
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ розкрила, про що говорять бойовики на Донбасі: оприлюднено аудіо

СБУ розкрила, про що говорять бойовики на Донбасі: оприлюднено аудіо
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився запис розмови бойовика терористичного батальйону "Привид" з так званої ЛНР з  терористкою-снайпером по позивному "Багіра", яка відзначилася особливою жорстокістю по відношенню до українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аудіо Служби безпеки України.


В СБУ зазначають, що бойовика затримали в Привілля Лисичанського району в лютому 2015 року. Слідчі встановили, що в травні-липні 2014 року терорист входив в "Привид", де зі зброєю в руках чергував на блокпостах бойовиків в окупованому Лисичанську. Після звільнення міста силами антитерористичної операції бойовик за вказівкою ватажків залишився на підконтрольній українській владі території.


Відомо, що завдання бойовик отримував безпосередньо від глави розвідувальної групи терористичного батальйону, "Багіри". Бойовик передавав інформацію про патріотично налаштованих жителів Лисичанського району, дислокації і маршрутах пересування сил антитерористичної операції.


СБУ оприлюднила аудіозапис діалогу "Багіри" з бойовиком:



Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися фото з змагання українських снайперів в Житомирській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?