СБУ цікаво відповіла на запитання про російську учасницю Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

СБУ цікаво відповіла на запитання про російську учасницю Євробачення

СБУ цікаво відповіла на запитання про російську учасницю Євробачення
Джерело:  interfax.com.ua

У Службі безпеки України заявили, що ще є час для прийняття рішення щодо можливої ​​заборони на в'їзд в країну російській учасниці Євробачення Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала окупований Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Станом на цю хвилину рішення про заборону в'їзду співачці з Росії не прийнято... У нас ще є достатньо часу до травня місяця", - заявив глава СБУ Василь Грицак.
При цьому глава СБУ додав, що особисто він виступає за те, щоб заборонити Самойловій в'їзд в Україну.
"Моя думка - закон один для всіх! Якщо людина перетнула кордон окупованої території - Автономної республіки Крим - це означає, що вона зробила адміністративне правопорушення. Це підстава для того, щоб закрити в'їзд", - цитують його Українські новини.

Читайте також: Скандал з російською учасницею Євробачення: РосЗМІ видали гучну інформацію
За словами Грицака, обрання співачки представницею Росії на Євробаченні було свідомою провокацією.
"Те, що говорять оперативні джерела з території Росії, - були й інші співаки з не гіршими вокальними даними, але чомусь було прийнято рішення відправити на Євробачення до нас саме цю людину, яка має певні фізичні вади, на жаль. Це було зроблено для того, щоб створити привід і подивитися на нашу реакцію. Реакція СБУ обов'язково буде", - підкреслив він, закликавши також відреагувати на цю ситуацію організаторів пісенного конкурсу і Міністерство культури України.
Як повідомляв ONLINE.UA, Європейський мовний союз (ЄМС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визнав, що Київ може не пустити представницю Росії Юлію Самойлову в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?